XII Taller Internacional de Sensors i Reconeixement Molecular

  • Gabinet de Premsa
  • 4 de juliol de 2018
 
Facultat de Farmàcia.
Facultat de Farmàcia.

Més de 150 especialistes participen, els dies 5 i 6 de juliol, en el XII Taller Internacional de Sensors i Reconeixement Molecular. Les sessions tenen lloc en el saló de graus de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València. EL taller està organitzat per l’Institut Interuniversitari de Reconeixement Molecular i Desenvolupament Tecnològic (IDM), centre mixt de la Universitat de València i la Politècnica de València.

La vicerectora d’Innovació i Transferència de la Universitat de València, Mª Dolores Real, obri el taller a les 9 hores d’aquest dijous. Les sessions estan presidides per Ana María Costero, catedràtica de Química Orgànica de la Universitat de València; i Ramón Martínez Máñez, de la Politècnica, i premi Jaume I de noves tecnologies del 2018, que codirigeixen l’IDM.

El taller compta amb 158 inscrits, cinc conferències plenàries, 19 comunicacions orals i 100 pòsters.

A l’octubre de 2007 es va organitzar per primera vegada una trobada entre grups de recerca dedicats al disseny, síntesi i avaluació de sensors per a diferents aplicacions. Des de llavors, cada any s’organitza una nova edició de la trobada on es destaquen els assoliments en el camp dels sensors i es mostren els resultats i experiències de grups de recerca en diferents àrees com a química, biologia, medi ambient, medicina, farmàcia i enginyeria.

Tota la informació en: http://www.iwosmor.com/

Més informació: