Les visites del programa Conèixer la Universitat seran en línia del 23 al 31 de març

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 16 de març de 2021
 
Enguany, les visites del programa Conèixer seran en línia del 23 al 31 de març.
Enguany, les visites del programa Conèixer seran en línia del 23 al 31 de març.

Els dies 23, 24, 25, 29, 30 i 31 de març, la Universitat de València rebrà l’estudiantat de batxillerat i de cicles formatius que vol conèixer l’oferta de graus per al proper curs i les instal·lacions i serveis de la Universitat. En aquesta ocasió, i per primera vegada, a causa de les restriccions provocades per la COVID19, les visites no seran presencials. Professorat, estudiantat i personal tècnic de la Universitat han col·laborat per oferir-les a través d’una plataforma en línia d’ús habitual a la Universitat.

Les visites, que el curs passat van rebre més de setze mil estudiants de batxillerat i cicles formatius al llarg de quatre dies als diferents campus de la Universitat de València, s’han hagut de traslladar al format en línia. Els centres de la Universitat oferiran, seguint un calendari i de manera escalonada, divuit sessions informatives en línia sobre l’oferta de graus que imparteixen i tota la informació que puga ser d’interès a l’estudiantat nouvingut. Les xarrades tindran una durada aproximada d’una hora i seran de vesprada, en la franja horària de 16.00 a 19.00 hores. En paral·lel a l’emissió de les xarrades per centre, hi haurà un xat que permetrà que els i les assistents facen preguntes en directe que seran respostes pel professorat i el personal d’administració de cadascun dels graus i dobles graus en temps real. D’aquesta manera es vol mantenir el primer contacte entre l’estudiantat preuniversitari i la Universitat i posar al seu abast eines i recursos que els ajuden a resoldre dubtes i a tenir més informació per a la tria d’estudis superiors.

A més a més, estudiants universitaris de cadascun dels centres han enregistrat vídeos produïts per ells mateixos en què mostren espais i serveis que poden interessar als i les joves que volen venir a estudiar a la Universitat de València. De fet, molts dels estudiants que participen en els vídeos formen part del programa de mentoria Entreiguals, que proporciona acompanyament als qui comencen en primer curs i volen fer ús d’aquesta possibilitat.

Finalment, i per tal de completar la informació que es dona als i les visitants, s’han elaborat unes pàgines d’aterratge o landing pages que recullen tota la informació de cada grau que es pot estudiar a la Universitat de València, així com també del centre on s’estudien.

Les visites de la XXV edició del programa Conèixer la Universitat s’organitzen des del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), conjuntament amb tots els centres i serveis de la Universitat, el Gabinet de Comunicació Institucional i la Unitat Web i Màrqueting, sota la coordinació del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius i el Vicerectorat d’Estudis i Política Lingüística.

 

Més informació: