València acollirà la 18a Conferència Internacional sobre Salut Urbana

  • Fundació Universitat-Empresa
  • 11 d’abril de 2022
 
Imagen de la noticia

València acollirà la 18 Conferència Internacional sobre Salut Urbana de la International Society for Urban Health (ISUH), l’única organització no governamental global del món que se centra exclusivament en la promoció de la salut urbana.

Aquest congrés, que per primera vegada se celebrarà a Espanya, està organitzat conjuntament amb la Universitat de València, la seua Jardí Botànic i el Ajuntament de València, en col·laboració amb la Fundació ADEIT de la Universitat de València, que s’encarrega de la gestió de l’esdeveniment.

«Durant la trobada debatrem sobre els models de participació i apoderament, la priorització i la definició de l’equitat en les comunitats, la forma en què la biodiversitat i els elements naturals poden exercir un paper en els futurs urbans saludables, i les maneres de reduir els impactes climàtics per a tots», explica la directora de la International Society for Urban Health (ISUH), M Giselle Sebag,

Per a això, el congrés contempla sis grans subtemes: Entorns naturals urbans i ecosistemes; Camins de la salut urbana; Transformació dels entorns urbans per a la salut; Fer-ho realitat; Construir ciutats equitatives per a tots; Evidència i pràctica des de València i Espanya.

Jardí Botànic i el Centre Cultural-Esportiu La Petxina seran les seus d’aquesta edició del congrés, que es desenvoluparà de manera presencial, encara que també oferirà algunes sessions virtuals. El programa inclourà presentacions dinàmiques, debats orientats a la pràctica, tallers interactius, exposicions especials i visites a projectes locals.

«Volem connectar a totes les parts interessades mundialment que treballen en l’àmbit de la salut urbana per a impulsar l’acció i garantir l’equitat en totes les ciutats i regions», subratlla la directora de la International Society for Urban Health (ISUH).

El termini per a presentació de treballs estarà obert fins al pròxim 15 de maig i la inscripció per a participar en el congrés podrà realitzar-se fins al 31 de juliol.

Més informació: https://isuhconference2022.onsitevents.eu/