UVemprén Rural arranca amb una jornada i 15.000 euros en premis per a emprenedoria

  • Vicerectorat d'Innovació i Transferència
  • 30 de març de 2023
 
Cartell

El Vicerectorat d’Innovació i Transferència ha obert la inscripció en la jornada d'innovació UVemprén Rural del 4 de maig, dirigida a estudiantat de grau, màster i doctorat de la UV. El programa UVEmprén Rural, a més, compta amb 15.000€ en premis, dins del conveni entre la Diputació de València i la Universitat.

Les persones interessades ja poden realitzar la inscripció en la jornada d'innovació UVemprén Rural, que tindrà lloc el pròxim dia 4 de maig en la Sala d'Actes de la Facultat de Geografia i Història. Aquesta és la primera fase del programa UVemprén Rural, convocat pel Vicerectorat d’Innovació i Transferència, que ja compleix la seua quarta edició en el marc del conveni amb la Diputació de València, i que presenta importants canvis respecte a les edicions anteriors.

Durant aquesta jornada es presentaran 3 reptes per part de grups d'investigació vinculats a l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL-UV) i a la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València. Posteriorment, i durant el mateix dia, està prevista la realització d'un taller de generació d'idees innovadores en relació a aquests reptes on l'estudiantat tindrà una participació activa.

El programa UVemprén Rural s'estructura en diverses fases:

  1. Jornada d’innovació
  2. Campus d'emprenedoria rural de la UV
  3. Mentoring UVemprén Rural
  4. Premis UVemprén Rural

Per a realitzar la preinscripció cal omplir el següent formulari. Les places són limitades.

Es pot trobar informació més detallada sobre el programa en aquest enllaç