La UV acollirà el ‘Campus de Verano’ de l’Acadèmia de Cine

  • Gabinet de la Rectora
  • 8 d’abril de 2022
 
La UV acollirà el ‘Campus de Verano’ de l’Acadèmia de Cine

Aquesta iniciativa de l’Acadèmia de Cine, amb la col·laboració de Netflix i el suport de l’Ajuntament de València, es desenvoluparà al Taller d’Audiovisuals de la Universitat de València, entre altres espais universitaris, i s’adreça a cineastes emergents i professionals.

L’estudi 1 del Taller d’Audiovisuals (TAU) de la Universitat de València va acollir el passat dia 5 d’abril la presentació de la convocatòria ‘Campus de Verano de la Academia de Cine’.

Aquesta activitat d’estiu és una iniciativa de l’Acadèmia de Cine, amb la col·laboració de Netflix, i el suport de l’Ajuntament de València, amb la col·laboració de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València. Les universitats públiques de la ciutat acolliran aquestes activitats, adreçades a professionals de la indústria audiovisual i del cinema.

En la presentació va participar el president de l’Acadèmia de Cine, Mariano Barroso, la directora de relacions institucionals de Netflix, Esperanza Ibáñez, i la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez.

Prèviament l’Acadèmia de Cine i l’Ajuntament de València visitaren les instal·lacions del Taller d’Audiovisuals de la Universitat de València junt a la rectora de la institució, Mª Vicenta Mestre.

Per a la vicelacaldessa, Sandra Gómez, aquesta activitat permetrà ‘continuar mostrant la diversitat des d’una mirada valenciana’, i, València continua així els treballs iniciats en 2015 per convertir la ciutat en un escenari de cine.

Per la seua banda, la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, ha felicitat les institucions per seleccionar València i la Universitat de València per desenvolupar aquestes activitats, posant en valor que la nostra Universitat és seu de l’associació ATEI (Asociación de Televisiones Educativas y Culturales de Iberoamérica), destacant la iniciativa audiovisual de la UV, liderada des del TAU, que ens situa la universitat espanyola líder en producció audiovisual universitària.

Pot accedir a la informació sobre el ‘Campus de Verano de la Academia de Cine’ seguint aquest enllaç: https://www.academiadecine.com/campus/

Imatges: