La Universitat vota hui

  • Gabinet de la Rectora
  • 1 de març de 2022
 
La Universitat vota hui
Eleccions a la UV

Un total de 58.524 membres de la comunitat universitària poden exercir el dret de vot en les meses electorals que s’obriran a les 10 del matí i estaran obertes fins les 18 hores. El recompte en línia es podrà seguir a través de la web. A partir de les 20 hores hi haurà una retransmissió en directe amb una programació especial d’eleccions, que inclourà l’acte de proclamació de resultats per part de la Junta Electoral.

Aquest dimarts 1 de març se celebren les eleccions a rector o rectora de la Universitat de València, convocades per acord del Consell de Govern de 13 de desembre de 2021. Pot consultar aquesta notícia al portal UVnoticies: https://links.uv.es/GY7QXB2

El procés electoral està regulat pel Reglament Electoral General, al qual pot accedir seguint aquest enllaç: https://links.uv.es/n3dWGba

En total, 58.524 persones poden exercir el seu dret al vot en les urnes habilitades per a cada col·legi electoral.

En total, són 2.199 votants corresponents al Personal Docent i Investigador (PDI) doctor i amb vinculació permanent, 2.990 PDI no doctor o sense vinculació permanent, 48.943 estudiants, 3.872 membres del PAS i 520 del Personal Investigador en Formació (PIF).

A través d’aquest enllaç pot consultar el cens electoral: https://links.uv.es/Y3t9Dx1

Les urnes estaran obertes entre les 10 del matí i les 18 hores ininterrompudament.

Pot consultar ací la localització de les meses electorals: https://links.uv.es/zQ5ijV0

Una vegada es tanquen les urnes s’iniciarà el procés d’escrutini i cada responsable de col·legi electoral remetrà les actes abans de les 20 hores.

En temps real s’oferiran els resultats electorals a través del web corporatiu de la Universitat, www.uv.es, fins assolir un percentatge significatiu d’escrutini. A partir d’eixe moment el recompte en línia s’interromprà fins la proclamació de resultats electorals per part de la Junta Electoral en un acte que tindrà lloc a l’Aula Magna de l’edifici del Rectorat.

Des de les 20h UVcomunicació oferirà una programació en directe sobre el procés electoral que inclourà la retransmissió de la proclamació dels resultats, prevista cap a les 20:30 hores.

A través d’aquest enllaç pot seguir la programació de la nit electoral: http://mediauniweb.uv.es/eleccionsuv_2022