La Universitat de València convoca ajudes per impulsar la igualtat de gènere

  • 9 de gener de 2017
 
La Universitat de València convoca ajudes per impulsar la igualtat de gènere

La Unitat d’Igualtat ha publicat per sisè any consecutiu la convocatòria d’ajudes econòmiques per a l'organització de conferències, jornades i altres actes públics que tinguen la finalitat d’impulsar la igualtat de dones i homes i la visibilitat de les dones en l'àmbit universitari. El termini per lliurar les sol·licituds comença hui 9 de gener i acaba el proper 1 de febrer i es poden presentar totes les associacions, grups o persones que presten serveis a la Universitat de València.

La Unitat d’Igualtat gestiona un any més aquesta convocatòria de la Universitat i tant les bases com les sol·liciuds estan disponibles a la seua página web http://www.uv.es/igualtat i en el taulell d’anuncis. 

Des de 2012 s’han convocat aquest tipus d’ajudes que han permès la realització de més de 100 activitats a tots els campus. S’han realitzat entre d’altres, les jornades de coeducació ‘la Igualtat també s’aprén’ organitzades a l’empar d’aquesta convocatòria d’ajudes que van per la cinquena edició i s’han convertit en un referent per a l’estudiantat d’educació i el col·lectiu de mestres; també la jornada sobre Bretxes de Gènere; o la integració de la igualtat en las Setmana de Benvinguda de la Universitat amb una jormada específica sobre gènere, salut i comunicació.

Desigualtat, urbanisme i gènere, coeducació, violència de gènere, assetjament a la faena i assetjament sexual, ciència amb perspectiva de gènere, microrelats audiovisuals per a previndre la violència de gènere, concursos, premis, teatre, tallers són algunes de les iniciatives que s’han posat en marxa.

Paral·lelament, la Delegació del Rector per als Estudiants, a través del Sedi, i el Vicerectorat de Cultura i Igualtat, a través de la Unitat d’Igualtat, convoquen també unes ajudes dirigides a associacions i col·lectius estudiantils per a la realització d’activitats socioculturals en el marc de la Setmana per la Igualtat ‘Març per la Igualtat’. Les dues convocatòries responen al compliment i als objectius concrets del segon Pla d'Igualtat de la institució.