La Universitat de València i l’Agència Valenciana Antifrau uneixen esforços

  • Gabinet de la Rectora
  • 23 de novembre de 2020
 

La Universitat de València i l’agència Valenciana Antifrau signen un conveni de col·laboració per a la realització del projecte “Activitats formatives per al bon govern i la ciutadania, al territori valencià” amb la finalitat de formar en “bon govern”.

La seu de l’Agència Valenciana Antifrau ha acollit la signatura del conveni de col·laboració entre aquesta agència i la Universitat de València mitjançant el qual es desenvoluparà el projecte “activitats formatives per al bon govern i la ciutadania al territori valencià”.

El projecte té com a objectiu la formació en “bon govern” i està adreçat especialment a entitats públiques locals i a la societat, per tractar temes com el bon govern, l la integritat pública o el conflicte d’interès, risc de corrupció. En aquest sentit, les activitats es dissenyaran en funció del col·lectiu al que s’adrecen: població en general, tècnics d’entitats públiques locals, grups socials, etc.

Així mateix, les activitats es dissenyaran en funció dels programes que desenvolupa el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València: a) organització de conferències i mòduls de formació en el programa UNISOCIETA; b) realització d’un audiovisual per any seguint les característiques tècniques dels continguts produïts en el programa DOCUFÒRUM; c) inclusió de conferències i tallers en el programa UNIVERSITATS ESTACIONALS.

L’acord, que té una durada de dos anys amb possibilitat d’ampliar-lo dos anys més, compromet a l’agència Valenciana Antifrau a dotar amb 15.000€ anuals la Universitat de València per a dur a terme les diferents accions formatives previstes dins del pla de treball, i la Universitat de València es compromet a facilitar les persones investigadores i professorat necessari per a dur endavant el projecte i també a dissenyar i realitzar les accions formatives.

L’acte ha comptat amb la participació de la rectora de la Universitat de València. M. Vicenta Mestre; del vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla; el gerent de la universitat, Juan Vicente Climent;  el director de l’Agència Antifrau de València, Joan Linares; i de la directora de Prevenció, formació i Documentació de l’Agència, Silvia Vèrnia.