La Universitat se suma a l’Open House, que vol acostar l’arquitectura a la ciutadania

  • Gabinet de Premsa
  • 20 d’octubre de 2022
 
Un moment de la inauguració.
Un moment de la inauguració.

La Universitat de València s’ha sumat a 'l'Open House València. Festival d’Arquitectura’. La Facultat de Geografia-Història ha acollit la presentació de la iniciativa, una proposta de portes obertes a l’arquitectura de la ciutat de València, amb un ampli programa que visita més de 50 edificis, 10 rutes urbanes i dos concerts, a més d’altres nombroses activitats.

Aquest cap de setmana Open House València celebra la seua quarta edició obrint les portes d'edificis tan emblemàtics com l’Ajuntament, el Caixaforum, Veles e Vents, l’església de Jesuïtes o el Mercat Central.

Les visites inclouen una ruta pel Campus de Blasco Ibáñez, amb els edificis de Moreno Barberá de la Universitat de València.

Completen la programació 10 rutes urbanes temàtiques per la ciutat entre les quals destaquen els Jardins del Túria, l’urbanisme de Goerlich o la muralla islàmica.

L’acte de presentació va ser inaugurat pel degà de la Facultat de Geografia i Història, Josep Montesinos, i per Javier Domínguez, president de l’Acadèmia Europea del Paisatge, i cofundador d’Open House València.

Hi participaren també en taules redones Sara Portela, coordinadora General Open House València; Luis Sendra, degà del Col·legi Oficial d'Arquitectes de la Comunitat Valenciana; Juan Cabrera, director de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la UPV; i Ester Alba, vicerectora de Cultura i Societat de la Universitat de València.

L'acte va ser clausurat pel vicepresident segon del Consell i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca.

Per a més informació clicant ací.

Més informació:

Arxivat en: Patrimoni Cultural