La Universitat rep el guardó ‘Valencià d’Honor’ en els Premis Onda Cero València

  • Gabinet de la Rectora
  • 3 de desembre de 2019
 
Imagen de la noticia
Foto: Onda Cero València

La XIX edició del Premis Onda Cero València van guardonar a la Universitat de València amb la distinció d’honor pel 520 aniversari de la institució acadèmica.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, va recollir el dilluns 2 de desembre el premi ‘Valencià d’Honor’ dels XIX Premis anuals d’Onda Cero València atorgat a la Universitat de València pel seu 520 aniversari.

M. Vicenta Mestre va agrair ‘en nom de la Universitat de València aquest premi d'Honor d’Onda Cero València, un reconeixement a la universitat  pública, però també a tot allò que va molt més enllà i connecta la Universitat amb la societat, els seus problemes i necessitats’. La rectora, qui també va felicitar a la resta de premiats i premiades, va destacar que ‘el treball de la ràdio i de cadascú dels premiats és complement imprescindible per a la nostra tasca com a institució pública dedicació i d'impacte científic i social’.

Així mateix, en la present edició s’han premiat també a la Fundació Bioparc en la categoria Societat, a l’empresa CECOTEC, a la companyia Maduixa Teatres en l’apartat d’Art i Cultura; al doctor Bonaventura Casanova en Ciència; al Proyecto Vivir en Solidaritat; i a l’àrbitre Antonio Mateu Lahoz per Esports. 

L’acte va tindre lloc a l’Espai Rambleta de la ciutat de València i va comptar amb l’assistència de nombroses autoritats com el president de la Generalitat, Ximo Puig; l’alcalde de València, Joan Ribó; el president de les Corts Valencianes, Enric Morera; el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio; la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo; i la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Garijo.

Per part de la comunitat universitària van assistir la secretària general de la Universitat, M. Elena Olmos; el vicerector d’Investigació, Carlos Hermenegildo; el vicerector d’Economia i Infraestructures, Justo Herrera; la vicerectora d’Innovació i Transferència, M. Dolores Real; i el vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat, Ernest Cano.