La Universitat reconeix les millors notes de les PAU

  • Gabinet de la Rectora
  • 1 de juliol de 2022
 

Vora 120 estudiants reben el diploma que reconeix que han obtingut una nota excel·lent en la fase obligatòria de les proves PAU realitzades als centres de la Universitat de València

La Universitat de València ha celebrat l’acte de reconeixement a les millors qualificacions de l’estudiantat que els darrers 7, 8 i 9 de juny va participar en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) als centres de la UV, en un acte celebrat a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia.

L’acte reconeix a tot l’estudiantat que ha obtingut una nota excel·lent, és a dir, un 9 o més,  a la fase obligatòria de les PAU. Aquesta fase inclou els exàmens de Castellà: llengua i literatura; Valencià: llengua i literatura; Idioma estranger; Història d’Espanya o Filosofia; i l’assignatura troncal general de modalitat seleccionada per cada estudiant.

En total han sigut 118 estudiants i estudiantes els qui han sigut guardonats amb el diploma acreditatiu de la mà de M. Vicenta Mestre, rectora de la Universitat de València; de Isabel Vázquez, vicerectora d’Estudis; i de M. José Lorente, delegada de la rectora per a la Incorporació a la Universitat, de tal manera que es reconeix el gran acompliment, el qual posa cloenda de la millor manera possible a una etapa acadèmica.   

En la seua intervenció, la rectora ha donat l’enhorabona a tot l’estudiantat guardonat així com també al seus familiars, perquè l’excel·lència acadèmica és un treball conjunt de l’estudiant amb el seu treball diari i constant i el de la família que el recolza.  A més a més, la rectora ha volgut encoratjar a l’estudiantat continuar pel camí de l’esforç, la constància i el sacrifici en la nova etapa educativa i vital que iniciaran el tornar de les vacances d’estiu, una nova etapa en la que la Universitat de València els espera amb els braços oberts.