La Universitat reconeix l’estudiantat guardonat amb els Premis Nacionals Fi de Carrera del curs 2016/2017

  • Gabinet de la Rectora
  • 13 de juny de 2022
 

En l’acte de reconeixement també s’han lliurat els premis als millors expedients acadèmics del primer curs d’estudis que atorga la Fundació Carmen Izquierdo Besante

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, junt a la vicerectora d’Estudis, Isabel Vázquez, han lliurat els reconeixements per part de la UV a l’estudiantat guardonat amb els Premis Nacionals de Fi de Carrera del Curs 2016/2017, que atorga el Ministeri d’Educació i Formació Professional.

En total han sigut 12 els estudiants i estudiantes de la Universitat de València. El primer premi el van obtindré Tomás Palanques Pastor, graduat en Nutrició Humana i Dietètica; Pablo Martí Rodrigo, graduat en Farmàcia; Bruno Benedito Pérez, graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública; i Joaquín Barceló Orgiler, graduat en Història de l’Art. El segon premi el van obtenir Maria Saiz Raimundo, graduada en Filologia Catalana; Luis Galán Campos, graduat en Història; i Pau Cuquerella Miralles, graduat en Dret. Pel que fa al tercer premi, el van obtenir Rubén Sancho Portolés, Graduat en Matemàtiques; Rafael Mesa Manzano, graduat en Geografia i Medi Ambient; Raül López Castelló, graduat en Història de l’Aart; Miguel Ángel Gambín Bustamante, graduat en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació; i Francisco Javier Cabello Murgui, graduat en Medicina.

A més a més, en l’acte s’han lliurat els premis als millors expedients acadèmics del primer curs de grau que atorga la Fundació Carmen Izquierdo Besante, i que han comptat amb la presència del secretari de la Fundació, Javier Pastor.

En aquesta edició, els guardonats han estat Inés Cortell Cerdá, estudiant del doble grau en Dret i ADE; Andrea Ixchel Martínez Marcos, estudiant del grau en Estudis Hispànics; Ricardo Casañ Alufre, estudiant del grau en Medicina; i Ferran Cortés Pérez, estudiant del grau en Matemàtiques.

La rectora M. Vicenta Mestre, al seu discurs, va felicitar a totes i tots els guardonats pel seu treball, esforç, superació  i constància. A més, ha assenyalat que és tot un orgull per a la Universitat de València que 12 dels millors expedients de tot l’estat espanyol s’hagen format a la Universitat.

El secretari de la Fundació Carmen Izquierdo Besante, Javier Pastor, ha animat a l’estudiantat premiat al primer curs de grau a continuar pel camí de l’excel·lència i no decaure en el treball i la perseverança, claus de l’èxit en tots els àmbits.

L’acte ha comptat amb la presència de diverses autoritats universitàries de les diferents facultats de la Universitat, que han acompanyat el seu estudiantat en un moment tan emotiu i bonic per a ells.

Fundació Carmen Izquierdo Besante

La fundació concedeix cada any un premi valorat en 500€ als millors expedients dels alumnes de primer cicle i que hagen acabat el grau a la Universitat de València. Amb aquestes distincions, la Fundació, que te com a presidenta a la rectora de la Universitat, pretén potenciar la formació i ajudar a eliminar les desigualtats socioeconòmiques que puguen haver-hi entre l’alumnat.