La Universitat premiarà amb 5.500 euros els millors projectes impulsats per estudiantat amb discapacitat

  • Vicerectorat d'Ocupació i Emprenedoria
  • 13 d’abril de 2022
 
Cartell dels premis.
Cartell dels premis.

L’Aula d’Emprenedoria Inclusiva de la Universitat de València, Fundación ONCE i Inserta Empleo promouen la I edició dels premis d’emprenedoria inclusiva amb 5.500 € per als millors projectes impulsats per estudiants amb discapacitat. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 15 de setembre de 2022.

El Vicerectorat d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València convoca aquests premis en virtut del conveni de col·laboració que va crear l'Aula d'emprenedoria inclusiva ‘Per Talent Emprén’ de la Fundación ONCE, l'Asociación Inserta Empleo i la Universitat de València.

Els premis d'emprenedoria inclusiva estan orientats a premiar i reconéixer les iniciatives emprenedores i idees de negoci innovadores, fomentades per persones amb discapacitat, de l'àmbit universitari del nostre país.

S'estableixen tres categories en les quals es proposen fins a sis premis amb les següents dotacions: per a la categoria CREA, dos premis de 500 euros; per a la categoria ACADÈMIA, tres premis de 1.000 euros; i un premi de 1.500 euros en la categoria STARTUP amb l'objectiu de captar el talent emprenedor de l'estudiantat i de les persones titulades amb discapacitat per a la creació d'un banc públic d'idees.

Aquests premis van dirigits a l'estudiantat i les persones graduades amb discapacitat en els tres cursos anteriors de grau, màster i doctorat oficials de les universitats públiques espanyoles i del títol propi de la Universitat de València d'especialista en startup management.

Tota la informació i les bases de la convocatòria es poden trobar en aquest enllaç: https://links.uv.es/uvempren/premios_emprendimiento_inclusivo