La Universitat llança la I edició del Programa University Junior International Entrepreneurs 2016 per a emprenedors

  • 20 de juliol de 2016
 
Estudiants

La Universitat de València, dins el programa EMPRÉN+, convoca a través de la Fundació Universitat-Empresa, ADEIT, la I edició del Programa University Junior International Entrepreneurs (UJIE). Per a l’any 2016, s’ofereixen tres ajudes de mobilitat per a la realització de pràctiques acadèmiques externes en empreses i entitats ubicades fora del territori espanyol, on els estudiants poden desenvolupar la seua idea de negoci. El termini per a presentar sol·licituds està obert fins a l’11 de setembre.

Aquest programa, organitzat a través del Vicerectorat d’Investigació i Política Científica, té per objecte fomentar la mobilitat internacional per a estudiants universitaris amb la finalitat de contribuir a desenvolupar, en un entorn global, el talent emprenedor de l’alumnat excel·lent amb iniciatives empresarials en sectors globals, així com fomentar la creació d’empreses en l’àmbit internacional.

El programa s’emmarca dins del projecte ‘Campus de l’emprenedor innovador’, finançat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Indústria, Turisme i Ocupació,  en el qual participen les cinc universitats públiques valencianes. Està emparat, a més a més, pels principis del compromís de la Carta Erasmus d’Educació Superior (Erasmus Charter for Higher Education, ECHE) 2014-2020.

El programa UJIE consta de dues parts: una primera de formació ‘online’ en emprenedoria internacional i una segona de realització d’una pràctica acadèmica externa de dos mesos de duració en un altre país.

Bases del programa