La Universitat impulsa una aplicació per a que els immigrats a València s’orienten durant les Falles

  • Gabinet de Premsa
  • 15 de març de 2022
 
Imatge de l'aplicació.
Imatge de l'aplicació.

La Càtedra de Negoci Conversacional de la Universitat de València impulsa la iniciativa #FallasBot, una aplicació que actua com assistent personal per a persones immigrades a València i que “no comprenen què succeeix a la ciutat durant aquests quatre dies de bogeria”, en paraules dels promotors.

Tota la informació es pot trobar en l'adreça: https://fallasbot.com/va/

“Enguany, #FallasBot està dedicat als 150.000 immigrats que van arribar a València amb qualsevol excusa, i es varen quedar. Que es van enamorar ací, que van trobar un treball, que van crear la seua família, i que volen ser part de nosaltres, els valencians”, afirmen els creadors de l’aplicació.

En huit idiomes, sense publicitat, usant gratis el WhatsApp, els usuaris poden saber què està passant i gaudir de les visites guiades que moltes falles ofereixen enguany per a celebrar que València és la Capital Europea del Turisme Intel·ligent.

Enguany, un equip de voluntaris de la Càtedra de Negoci Conversacional de la Universitat de València i l’associació ACICOM han cridat a totes les falles per a proposar que facen una visita guiada gratuïta a la seua falla i compartisquen la seua història.

Quant costa una falla o un vestit de fallera? On guarden les falles el dia 20? De veritat les cremen? Per què la falla enguany és “així”? Què va passar en 2021?… i altres tantes històries que mostren la realitat fallera.

 

Més informació:

Arxivat en: Patrimoni Cultural