La Universitat convoca 40 ajudes de 500 euros per a ‘UVemprén Pràctiques Ciutat de València’

  • Vicerectorat d'Innovació i Transferència
  • 8 de març de 2023
 
Cartell

La Universitat de València ha convocat 40 ajudes econòmiques de 500€ cadascuna per a realitzar el programa formatiu ‘UVemprén Pràctiques Ciutat de València’.

Les 40 ajudes econòmiques, de 500€ cadascuna, estan dirigides a l’estudiantat matriculat en l’assignatura de pràctiques externes, que estiga cursant un màster oficial a centres propis de la Universitat de València en el curs 2022-23.

La convocatòria ‘UVemprén Pràctiques Ciutat de València’ es deriva del conveni de col·laboració subscrit entre la Universitat i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València per a la realització de programes de millora de l’ocupabilitat en la població jove de la nostra ciutat.

És requisit que la persona sol·licitant estiga empadronada a la ciutat de València i que en el moment de la sol·licitud tinga una pràctica adjudicada en una empresa amb seu a la ciutat de València. Juntament amb la sol·licitud s’haurà de presentar, entre altres documents, una breu descripció de la idea o projecte d’emprenedoria o de emprenedoria corporativa.

Les persones beneficiàries hauran de cursar amb aprofitament un programa de formació en línia de 10 hores UVemprén Campus, orientat a la especialització en emprenedoria de l’estudiantat i que s’impartirà de manera gratuïta. La formació, així com les pràctiques, han d’estar finalitzades l’1 de juliol de 2023.

Tota la informació es troba disponible en aquest enllaç.