La Universitat celebra els beneficis de la cooperació en el concert d’obertura i amb un esdeveniment cultural a La Nau

  • Fundació General UV
  • 16 d’octubre de 2019
 
Muntatge de la celebració del Dia de la Cooperació Europea a La Nau.
Muntatge de la celebració del Dia de la Cooperació Europea a La Nau.

Europa celebra el Dia de la Cooperació Europea cada 21 de setembre amb un centenar d’esdeveniments gratuïts a nombroses ciutats. Un any més, la Universitat de València s’ha sumat a aquesta commemoració amb una exposició interactiva de projectes europeus i el Concert d’Obertura del Curs Acadèmic 2019-2020 al Teatre Olympia de València, dimarts 15. A continuació, es desenvolupà la jornada cultural al Claustre del Centre Cultural La Nau.

Enguany, amb el lema ‘Europe is you’, s'ha presentat l’àmplia gamma de beneficis econòmics, socials i culturals aconseguits a través de projectes de cooperació regional, des de la promoció de mobilitat i turisme sostenibles fins al tractament de malalties greus i serveis d’emergència per a majors i xiquets en àrees aïllades. A més, l’exposició que es va inaugurar a La Nau incorpora alguns panells interactius perquè els visitants puguen ser part activa i testar els seus coneixements sobre Europa i les seues regions.

Aquest esdeveniment va estar organitzat pel programa europeu Interact, de la Universitat de València, i la Generalitat Valenciana, amb la col·laboració de la Fundació General de la Universitat de València i el Centre Cultural La Nau.

En finalitzar l’acte de La Nau, es realitzà un sorteig de dues entrades per a l’òpera ‘Elektra’ al Palau de les Arts.

Més informació: