La Universitat i el BBVA premien l’aprofitament de les TIC en les xicotetes i mitjanes empreses

  • Gabinet de la Rectora
  • 10 de maig de 2022
 

La primera edició dels Premis Revoluciona reconeixen Fama Sofás S.L., TALAT i Gestión Inteligente de Conflictos S.L.U. pel seu desenvolupament gràcies a l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

El Paranimf de la Universitat de València ha acollit el lliurament de guardons de la primera edició dels Premis Revoluciona en un acte en el que han participat la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre; el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler; el director territorial est del BBVA, David Conde; el degà de la Facultat d’Economia, Francisco Muñoz; i la vicedegana de la Facultat d’Economia, Elvira Cerver.  

Fama Sofás S.L., TALAT i Gestión Inteligente de Conflictos S.L.U. han sigut les empreses que han rebut el reconeixement per haver esdevingut un referent de la transformació digital i sostenible de la Comunitat Valenciana, Regió de Múrcia i Illes Balears.

Aquests guardons, impulsats per la Universitat de València i per la Direcció Territorial Est del BBVA, van adreçats a premiar les xicotetes i mitjanes empreses que han sigut capaces d’aprofitar les oportunitats de l’Era Digital i que han evolucionat, gràcies a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, cap a un model de negoci més sostenible.

La Facultat d’Economia de la UV ha estat l’organitzadora d’aquests premis en els que la transformació de les empreses ha de reflectir-se en el seu creixement sostenible i en la millora dels seus resultats que s’avaluen a partir del seu grau de novetat i sostenibilitat, així com de la seua repercussió sobre variables financeres, operatives, socials i de mercat.

A més a més, els i les assistents han pogut gaudir de la conferència magistral “Innovació, Disrupció Digital i Benestar Social” a càrrec del catedràtic d’Anàlisi Econòmic de la UV i responsable d’Anàlisi Econòmic de BBVA Research, Rafael Domenech.