La Universitat augmenta un 20,41% el nombre de cites del seu personal investigador en Google Scholar l’últim any

  • Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
  • 1 de febrer de 2023
 
Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València.
Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València.

La Universitat de València (UV) és el tercer centre d’ensenyament superior espanyol i el primer valencià segons l’última actualització del Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar, una classificació que mesura el nombre de citacions en Google Scholar dels articles científics de 4.361 centres d’ensenyament superior de tot el món i on la institució valenciana ha passat de 1.699.948 cites en 2022, a 2.047.064 en 2023, un 20,41% més.

Així, la Universitat de València ha millorat la seua posició mundial i passa de la 187 a la 180, mentre que a nivell europeu també avança i arriba al lloc 55 (des del 57). En l’àmbit espanyol, la UV és la tercera que més cites rep, un lloc que manté les tres últimes edicions d’aquest rànquing.

A escala valenciana, la UV és el centre amb més cites en Google Scholar dels articles del seu personal investigador, la Universitat Politècnica és el segon (posició mundial número 329) i la Universitat d’Alacant, la tercera (al lloc mundial 438). A nivell espanyol només superen la institució valenciana la Universitat de Barcelona i la Complutense de Madrid.

 

Transparent Ranking: http://www.webometrics.info/en/transparent

Més informació (Servei d’Anàlisi i Planificació UV) sobre el Transparent Ranking: https://ir.uv.es/VSK8rnf