La Universitat i l’Ajuntament de València ofereixen 40 beques per a millorar l’ocupabilitat d’estudiantat de màster

  • Gabinet de Premsa
  • 20 de gener de 2022
 
Imatge Ajuntament de València

La Universitat i l’Ajuntament de València han obert la convocatòria ‘UVemprén Pràctiques, Ciutat de València’, per la qual es convoquen 40 ajudes, de 500 € cadascuna, dirigides a l’estudiantat matriculat en l’assignatura obligatòria de pràctiques externes, en qualsevol dels màsters oficials que s’imparteixen en la institució acadèmica. La presentació de sol·licituds acaba el 4 de març.

La convocatòria ‘UVemprén pràctiques, ciutat de València’, es deriva del conveni de col·laboració signat entre la Universitat de València i l’Ajuntament per a la realització dels programes de millora de l´ocupabilitat en la població jove de la ciutat de València.

Es tracta de 40 ajudes, de 500 € cadascuna, dirigides a l’estudiantat matriculat en l’assignatura obligatòria de pràctiques externes, en qualsevol dels màsters oficials que s’imparteixen a la Universitat de València.

És requisit que la persona sol·licitant estiga empadronada a la ciutat de València i que, en el moment de la sol·licitud, tinga una pràctica adjudicada en empreses situades en aquesta ciutat.

Les persones beneficiàries hauran de presentar, juntament amb la sol·licitud, una breu descripció d’una idea o projecte d’ emprenedoria o emprenedoria corporativa sobre el qual es desenvoluparà un diari d’innovació i, en segon lloc, en finalitzar les pràctiques externes, presentar el diari d’innovació amb les conclusions de la seua experiència en l’entitat d’acollida.

A més a més, és preceptiu que les persones beneficiàries cursen amb aprofitament un programa de formació en línia de 10 hores UVemprén Campus, orientat a l’especialització en emprenedoria de l’estudiantat.

Més informació: