La Universitat acosta l’astronomia a xiquetes i xiquets ingressats en La Fe

  • 3 de març de 2017
 
Aula del Cel

L’Aula del Cel de l’Observatori Astronòmic de la Universitat i la Unitat Pedagògica de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe han celebrat una jornada d’activitats per acostar l’univers les xiquetes i xiquets de l’hospital. Durant la jornada, els pacients pediàtrics s’han acostat a un planetari transportable que s’ha instal·lat en el centre sanitari. Xiquets i xiquetes hospitalitzats, de llarga i curta estada, han pogut presenciar els fenòmens més espectaculars de l’espai.

L’activitat ha comptat amb responsables de coordinació de l’Aula del Cel. Maria Jesús Moyá, Mónica Pallardó i Miquel Gómez s’han encarregat de conduir aquesta iniciativa i amb l’ajuda d’un vídeo projectat en la volta del planetari, han explicat els conceptes astronòmics i científics més impressionants.

D’aquesta manera, les xiquetes i els xiquets han observat de prop les estrelles, els meteorits, les constel·lacions, els planetes i altres cossos celestes en una activitat on l’objectiu principal ha sigut despertar el seu interés sobre l’univers i els seus fenòmens.