Una delegació de la Universitat Autònoma de Santo Domingo visita els campus de la Universitat

  • 13 de gener de 2017
 
Fotograma Universidad Autonoma de Santo Domingo

Una delegació de la UASD (Universidad Autónoma de Santo Domingo) ha visitat aquesta setmana la Universitat de València. Els membres de la delegació dominicana van ser rebuts pel rector, Esteban Morcillo, dimecres passat, jornada en la qual a més van mantenir sessions de treball sobre l’estructura dels estudis de grau, màster i doctorat en ambdues institucions amb els vicerectors de la Universitat Isabel Vázquez i Rafael Crespo, i amb el director de l’escola de Postgrau, José Vicente Bagan.

La delegació està formada pel vicerector de Recerca i Postgrau, Francisco Vegazo; el degà de la Facultat de Ciències, Alejandro Ozuña; i el degà de la facultat de Ciències Econòmiques i Socials, Ramón Desangles.

El dia 12 van visitar el Campus dels Tarongers i el de Burjassot/Paterna, així com el Parc Científic de la Universitat, i van tenir una reunió amb més d’una trentena d’estudiants. D’aquestes reunions s’ha constatat l’aportació que pot fer la Universitat de València per a facilitar l’accés al doctorat tant dels egressats de la UASD com del professorat de la universitat que no posseïsca tal grau.

Finalment, aquest divendres han visitat el Servei de Relacions Internacionals, on s’han entrevistat amb Alfredo Rosado, delegat del rector per a mobilitat i intercanvi, i finalment el Centre Cultural La Nau, on han sigut rebuts pel vicerector de Relacions Internacionals, Guillermo Palao; i el d'Estudis de Postgrau, Rafael Crespo.