Una conferència de Mariano Férnandez Enguita obri el Pla de Formació d’Impuls al Lideratge Docent

  • 10 de febrer de 2017
 
Mariano Férnandez Enguita

El professor Mariano Férnandez Enguita pronunciarà aquest dimarts (14 de febrer) la conferència ‘Més acadèmia i menys aula. És possible una altra docència a la Universitat?’ La sessió inaugura el Pla de Formació d’Impuls al Lideratge Docent, una nova acció formativa de llarga durada (75 hores) adreçada a tot el PDI de la comunitat universitària.

L’acte comptarà amb l’assistència del rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, i del vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, Ramón López. Començarà a les 11 hores a l’ Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació.

Pla de Formació d’Impuls al Lideratge Docent és un programa formatiu dirigit al PDI de la Universitat de València amb el qual el Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner tracta de fer efectiu el mandat del Manual per a l’Avaluació de l’Activitat Docent del Professorat (Programa DOCENTIA, 2015). L’objectiu és repensar l’ensenyament i caminar cap a la millora de la qualitat docent.

Les activitats formatives que el componen són majoritàriament de curta durada (conferències o ponències) i de caràcter pràctic (tallers o seminaris). El pla està compost de cinc mòduls i es podrà completar en fins a quatre edicions.

Per a més informació: http://www.uv.es/sfpie/formacio/PILD/index.html#p=1