Últims dies per a inscriure’s a la segona edició del concurs Activa Cultura

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 19 d’octubre de 2022
 
Proposta guanyadora de la primera edició d'Activa Cultura
Proposta guanyadora de la primera edició d'Activa Cultura

La convocatòria està destinada a estudiantat de la Universitat de València i té com a objectiu la promoció de pràctiques culturals i artístiques com a mitjà d’expressió i critica social. El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 31 d’octubre i se seleccionaran vuit propostes que rebran una dotació total de 16.000€.

Activa Cultura és una proposta de la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Societat de la UV, que enguany celebra la seua segona edició. Amb el fi d’impulsar la creativitat i la reflexió crítica a través de l’art entre l’alumnat de la Universitat, Activa Cultura està dirigit a l’estudiantat de la UV que cursen en el moment de la convocatòria estudis oficials o propis de grau, màster o doctorat. Les propostes es poden presentar a títol personal o a través d'associacions, col·lectius o agrupacions de persones físiques i es podran fer arribar a través d’ENTREU o en paper en els registres habituals.

La comissió avaluadora seleccionarà un total de huit propostes dotades cadascuna amb 2.000€ de finançament. El pressupost presentat ha de ser viable i s’ha d’ajustar estrictament a la quantitat sol·licitada, ja que no se sufragarà cap despesa complementària.

En la primera edició del concurs Activa Cultura es van premiar diverses propostes artístiques com performance, exposicions, instal·lacions i tallers, oferint una magnífica oportunitat per a desenvolupar la capacitat crítica i creativa de l'alumnat de la Universitat de València. 

Les bases d’Activa Cultura es poden consultar al següent enllaç.

Arxivat en: Cultura