Un total de 183 equips competiran en MOTIVEM 2021

  • 14 de maig de 2021
 
MOTIVEM imatge de campanya

183 equips integrats per 733 estudiants i 156 docents. Aquestes són les dades de participació en l’edició 2021 de la competició Idees MOTIVEM en equip, que revaliden l’èxit de MOTIVEM malgrat les dificultats generades per la pandèmia.

Per a desenvolupar i presentar les seues idees els equips han pogut formar-se en matèries com gestió d’emocions, comunicació eficaç, matemàtiques per a organitzar recursos, objectius de desenvolupament sostenible i propietat intel·lectual.

En aquesta edició de MOTIVEM han participat la totalitat de els 18 centres que integren la Universitat de València. D’entre tots els equips participants 20 seran finalistes i s’entregaran cinc premis, un per branca de coneixement: Arquitectura i Enginyeria, Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, i Ciències Socials i Jurídiques. A més, es concediran 15 accèssits.

Què és MOTIVEM?
MOTIVEM és una iniciativa de la Universitat de València i la seua Fundació ADEIT, dirigida per el Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, que compta amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana, en el marc del seu programa Campus de l’Emprenedoria Innovadora, i de la Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank. MOTIVEM estimula la generació d’idees en equip per estudiants coordinats pel professorat.

Arxivat en: Emprenedoria