Tomás Sala, Medalla de la Reial Acadèmia de Legislació i Jurisprudència

  • Gabinet de Premsa
  • 27 de maig de 2019
 
Tomás Sala.
Tomás Sala.

La Reial Acadèmia de Legislació i Jurisprudència ha atorgat la seua Medalla a Tomás Sala Franco, professor emèrit del Departament de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de València. L’acte de lliurament es va celebrar divendres 24 de maig al Col·legi d’Advocats de València. Sala va rebre aquesta distinció per la seua “prestigiosa carrera professional i indubtables mèrits com a jurista”.

Tomás Sala va estudiar a la Facultat de Dret de la Universitat de València i es va doctorar a la de Bolonya a finals dels anys 60. Va guanyar la càtedra de Dret del Treball a final dels anys 70. A més d’altres càrrecs, Tomás va ser secretaria general de la Universitat de València amb el rector Joaquín Colomer. Actualment està jubilat, però manté la vinculació amb la Universitat en qualitat de professor emèrit.

El seu magisteri es va projectar sobre bona part dels catedràtics i professors titulars de Dret del Treball de la Universitat de València i també d’altres universitats.

A més de la seua amplia dedicació docent i investigadora, Tomás Sala ha estat president de la Comisión Consultiva Nacional de Convenios Colectivos.