The grounds of science, nou anuari de Mètode

  • Mètode
  • 12 d’abril de 2019
 
Portada de l'anuari
Nou anuari de la revista Mètode Science Studies Journal 

L'anuari del 2019 de la revista Mètode Science Studies Journal se centra en la necessària comunicació de la biotecnologia, la biodiversitat com a concepte dinàmic i les relacions entre màquines i humans en el segle XXI.

Amb el títol The grounds of science, la revista Mètode Science Studies Journal publica el seu anuari del 2019. El nové volum d’aquesta publicació, editada en anglès, se centra en la necessària comunicació de la biotecnologia i els seus avenços, la biodiversitat com a concepte dinàmic i les relacions entre màquines i humans en el segle XXI amb tres monogràfics coordinats per experts i investigadors en aquestes matèries. Un recull d’articles per analitzar, reflexionar i debatre, que constitueix una oportunitat per a construir una millor ciència des dels seus fonaments.

Pel que fa a la portada, Mètode SSJ ha comptat amb la proposta Atzucac (2018) de Rebeca Plana. Aquesta artista d’Albalat de la Ribera sempre ha buscat un art abstracte que transcendira el concepte mateix, amb un ús acurat i salvatge dels colors i pinzellades per aconseguir una expressió energètica que trenca tots els possibles codis mai establerts.

Mètode Science Studies Journal, que es pot consultar de manera íntegra en accés obert, es troba inclosa en diversos índexs i bases de dades com Scopus, Google Scholar, ERIH Plus i Latindex, entre altres.