En temps de pandèmia, UVocupació aconsegueix la inserció de 28 persones amb discapacitat

  • UVOcupació
  • 23 de setembre de 2020
 
UVocupació aconsegueix la inserció de 28 persones amb discapacitat.
UVocupació aconsegueix la inserció de 28 persones amb discapacitat.

El servei d'ocupació de la Universitat de València, a través de la seua àrea especialitzada en persones amb discapacitat, ha aconseguit la inserció del 28% de les persones ateses entre el mesos de gener i juliol del 2020, un període difícil marcat per la pandèmia de la covid-19.

Entre les persones inserides, 19 són dones. Per tipus de discapacitat, 22 de les persones participants presenten una discapacitat de tipus física, 2 de tipus psíquica i 4 de tipus sensorial.

Malgrat el confinament i les restriccions durant la pandèmia, el servei especialitzat en la inserció laboral de persones amb discapacitat ha redoblat els seus esforços oferint tots els seus serveis en la modalitat online, tant a les persones demandants d’ocupació com a les empreses.

Des d'UVocupació s’ha continuat amb el suport i el seguiment personalitzat a les persones en cerca d’ocupació, dotant-les de les eines necessàries per a la seua inserció i millora professional. D’altra banda, també s’ha mantingut el contacte amb les empreses, continuant amb la prospecció empresarial, la qual cosa ha permés l’obtenció d’aquests resultats d’inserció.

Les persones en cerca d’ocupació o millora laboral i que disposen d'un certificat de discapacitat igual o superior al 33%, poden sol·licitar cita d’orientació laboral amb Raquel Muñoz a través de contacte telefònic, 961625901, o enviant un correu electrònic a uvocupacio@uv.es, indicant que la cita és per al servei 'UVocupació-disCapacitat'.

Més informació: