Tarongers triarà el projecte de reforma del Campus

  • Gabinet de la Rectora
  • 19 de setembre de 2022
 

Per primera vegada en la història de la Universitat de València la comunitat universitària decidirà com serà la reforma del seu Campus. Tres projectes seleccionats per un comitè d’experts s’exposen als edificis de les facultats del campus i es podran votar entre el 19 de setembre i el 19 d’octubre.

En el procés d’eleccions al rectorat, la candidatura encapçalada per l’actual rectora, Mª Vicenta Mestre, proposava una reforma del Campus de Tarongers per fer-lo més sostenible i adaptat a les necessitats de desenvolupament d’activitats i a la vida diària de la comunitat universitària.

En eixe compromís de reforma, resultat de les reunions mantingudes amb les quatre facultats del campus (Ciències Socials, Dret, Economia i Magisteri) per analitzar i dissenyar les necessitats d’espais en el conjunt del campus, es trobava el compromís de l’equip de govern de la UV de sotmetre els diferents projectes a la consideració de les persones que desenvolupen la seua vida i activitats al campus.

Aquest dilluns 19 de setembre la rectora ha presentat els tres projectes resultats finalistes del procés de selecció en un acte celebrat a la Facultat de Magisteri.

La comunitat universitària del Campus de Tarongers rebrà el correu electrònic únic, amb un enllaç únic de votació personal per expressar la seua preferència per una de les tres propostes finalistes: Hèspera, Obtrint pas o Trencant en Verd.

Les votacions es podran realitzar entre el 19 de setembre i el 19 d'octubre i els projectes es poden consultar tant als vestíbuls dels edificis departamentals de cadascuna de les facultats del campus com a través dels següents enllaços:

https://www.uv.es/corporate/hespera.pdf

https://www.uv.es/corporate/obrint-pas.pdf

https::/www.uv.es/corporate/trencant-en-verd.pdf

 

Per primera vegada, les persones usuàries decideixen el futur del seu campus

Per primera vegada en la història la comunitat universitària tindrà la possibilitat de votar el projecte de reforma que es durà a terme en el campus en què desenvolupa les seues activitats.

A través d’un sistema de votació electrònic, tota la comunitat universitària del campus de Tarongers (estudiantat, Personal d’Administració i Serveis, Personal Investigador en Formació, Personal Investigador i Personal Docent i Investigador) podran exercir el seu dret al vot.

Les més de 18.000 persones que podran exercir el seu vot rebran un correu electrònic amb un enllaç d’un únic ús, i personal, que els permetrà expressar la seua opció en favor d’una de les tres propostes seleccionades.

 

3 projectes seleccionats per un grup d’experts

La Universitat de València va convocar el passat 24 de març un concurs d’idees per a rebre diferents propostes de projectes.

L’objecte d’aquest concurs era rebre propostes de disseny integral i pla director d’enjardinament del Campus de Tarongers.

El concurs compta amb tres premis, de 8.000, 4.000 i tres mencions de 2.000 euros per als projectes seleccionats.

Finalment, tres foren els projectes seleccionats pel jurat, presidit pel vicerector d’Economia i Infraestructures, Justo Herrera, que comptà amb la participació de la degana de Campus i de la Facultat de Magisteri, Ana Botella, com a secretària, així com un total de tretze vocals, entre els quals es trobaven els degans del Campus de Tarongers, la cap de la Unitat de Campus, el director i sotadirectos de la Unitat Tècnica de la UV i la cap del Servei de Manteniment de la Universitat, el director del Jardí Botànic de la Universitat, la vicegerenta i persones proposades per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de València, el Col·legi d’Arquitectes i l’Ajuntament de València.

Aquests tres projectes, Hespera, Obrint Pas i Trencant en Verd, se sotmetran a la votació de la comunitat universitària del Campus de Tarongers.

 

 

Arxivat en: Tarongers , PAS , Estudiant/a , PDI