El Servei d’Educació Física i Esports participa en el I Fòrum de la Solidaritat i el Voluntariat de la Facultat d’Economia

  • Servei d'Esports
  • 14 de febrer de 2018
 
Imatge d'arxiu d'un grup de voluntaris esportius participants en l'Itinerari Saludable de la Universitat.
Imatge d'arxiu d'un grup de voluntaris esportius participants en l'Itinerari Saludable de la Universitat.

El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València (SEFUV) participa en el I Fòrum de la Solidaritat i el Voluntariat, organitzat per la Facultat d’Economia aquest divendres, 16 de febrer. La jornada, que es desenvoluparà al vestíbul de la Facultat, servirà per a tractar temes en forma de col·loquis, com la cooperació econòmica i mediambiental, els drets humans, la protecció animal, el voluntariat esportiu, la diversitat, la violència de gènere i l’exclusió social.

El SEFUV, compromés amb el moviment del voluntariat esportiu a la ciutat de València i amb el desenvolupament de l’activitat física i esportiva universitària, participarà en aquest esdeveniment juntament amb l’Oficina del Voluntariat Esportiu de València amb un estand que s’instal·larà al hall de la Facultat, obert a tot el públic amb la finalitat d’informar de la seua activitat i de les propostes concretes destinades al personal de voluntariat esportiu.

La inauguració del I Fòrum de la Solidaritat i el Voluntariat, a les 9:30 hores, anirà a càrrec del rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; del secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez; i del degà de la Facultat d’Economia, José Manuel Pastor.

Després de l’acte inaugural, José Ángel Moreno, vicepresident de l’ONG Economistes Sense Fronteres, impartirà la conferència ‘El Govern de la Globalització’, d’entrada lliure.

Més informació: