Les seleccions d’escacs i tennis de taula de la Universitat guanyen l'or autonòmic

  • Servei d'Esports
  • 6 de març de 2020
 
L'equip de tennis taula de la Universitat, en el més alt del pòdium.
L'equip de tennis taula de la Universitat, en el més alt del pòdium.

La selecció d'escacs de la Universitat de València ja ostentava el títol de campiona autonòmica i aquesta setmana es va proclamar vencedora en el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU) celebrat a la Universitat d'Alacant. La selecció de tenis de taula de la Universitat també va aconseguir l’or.

La selecció d’escacs, entrenada per Ramón García, es va emportar un nou lideratge autonòmic, a més de sumar la medalla d'or de Marta García i la plata de Mireia Represa. Com ja va remarcar l’entrenador en la xarxa social Instagram: “Tot i que la reglamentació fa distinció de medalles masculines i femenines, com que la competició és mixta, és just remarcar que Marta ha sigut campiona absoluta del torneig, en solitari, amb una brillant actuació (cinc victòries i unes taules en l'última ronda)”. 

Un nou títol de campiona autonòmica també va ser per a la selecció de tenis de taula de la Universitat de València. A més de pujar al capdamunt del podi, la selecció capitanejada pel seu entrenador Chema Grau va sumar una medalla de bronze  en individual masculí, que es va penjar Javi Rodilla, i dues medalles en femení, l'or de María Pilar García i la plata de Carla Hernández. 

El pròxim objectiu de totes dues seleccions és el Campionat d'Espanya Universitari (CEU). El nacional de tenis de taula serà el 20 d’abril a Burgos i el d’escacs el 27 d'abril a Salamanca.