Publicacions de la Universitat de València participa en la II Fira de l’Edició Independent

  • Servei de Publicacions de la Universitat
  • 23 de juny de 2022
 
Imatge de l'edició anterior.
Imatge de l'edició anterior.

La segona edició de la Fira de l’Edició Independent, organitzada per l’Associació d’Editorials del País Valencià i per l’Ajuntament de València, comptarà amb la participació de la Universitat de València. L’esdeveniment tindrà lloc a l’esplanada de Veles e Vents de la Marina de València del 24 al 26 de juny.

Publicacions de la Universitat de València estarà present a la haima número 3 amb les darreres novetats i el fons editorial més destacat, compartint espai amb la Institució Alfons el Magnànim i la llibreria El Doctor Sax.

Aquest encontre constitueix una gran oportunitat per a donar visibilitat a la literatura i l’edició independent, que en moltes ocasions no són suficientment accessibles dins dels circuits convencionals, i per a remarcar el valor de la bibliodiversitat fruit del treball d’unes editorials que suposen el 80 % de la riquesa cultural al nostre país i que, trencant els cercles convencionals, posen en el centre el pensament crític.

Publicacions de la Universitat de València, a més, participa en aquesta edició de forma activa amb la presentació, diumenge 26 de juny, a les 13:30 hores, del llibre Històries originals de la vida real, de Mary Wollstonecraft, amb Carme Manuel, traductora del volum i catedràtica de literatura estatunidenca a la Universitat de València, i Manolo Gil, periodista i editor valencià.

Per arribar-hi: Metrovalencia, tramvia: línia 8 (Parada Marina Reial Joan Carles I), i línia 6 (parada Grau - Canyamelar), EMT: línies 95, 19 i 92, i Valenbisi: parada número 276.