Publicacions de la Universitat de València participa en la 82a edició de la Feria del Libro de Madrid

  • Servei de Publicacions de la Universitat
  • 25 de maig de 2023
 
Una caseta de PUV en una imatge d'arxiu.
Una caseta de PUV en una imatge d'arxiu.

Des del 26 de maig fins a l’11 de juny, el Parque de El Retiro de Madrid acull la 82a edició de la Feria del Libro de Madrid, una cita amb més de 400 casetes dedicades al llibre que reuneix més de ters milions de visitants durant 17 dies. Enguany la caseta de Publicacions de la Universitat de València formarà part de la Plaza de la Ciencia y las Universidades, un espai situat al cor del recorregut compartit per altres editorials universitàries i per la UNE (Unión de Editoriales Universitarias Españolas).

Totes les casetes que formen part d’aquest espai estaran distribuïdes en forma de plaça i, al centre, s’instal·larà un cervell gegant aportat pel CSIC, que albergarà una projecció sobre el funcionament neuronal que podrà ser visitada per tot el públic assistent a la fira.

Aquest nou format de participació de les editorials universitàries suposarà una fita quant a presència i repercussió de l’important treball que fan les editorials de les universitats i dels centres de recerca. L’editorial de la Universitat de València, en aquest cas, estarà ubicada a la caseta 5, en el bloc 26C, dins de la citada Plaza de la Ciencia y las Universidades, al centre del recorregut.

A més, la caseta de Publicacions de la Universitat de València comptarà amb la presència de diversos dels seus autors per signar exemplars dels seus llibres.

Dissabte, 27 de maig, des de les 11 hores, Alejandro Pérez-Olivares signarà Madrid cautivo. Ocupación y control de una ciudad (1936-1948).

Diumenge, 4 de juny, a partir de les 11:30 hores, Isabel Morant signarà exemplars del llibre El lugar de las mujeres en la historia.

Dissabte, 10 de juny, María Isabel Blázquez estarà signant exemplars de l’obra La menstruación. De la biología al símbolo, des de les 11 hores.

Arxivat en: Lletres