Publicacions de la Universitat de València participa a la 58a Fira del Llibre de València

  • Servei de Publicacions de la Universitat
  • 26 d’abril de 2023
 
Caseta de la Universitat en la Fira del Llibre de València
Caseta de la Universitat en la Fira del Llibre de València

La gran festa del llibre de la ciutat de València torna als Jardins de Vivers del 27 d’abril al 7 de maig amb protagonisme de temàtiques com el feminisme, la distòpia, la novel·la negra, l’afrofuturisme o la novel·la gràfica.

Aquest 27 d’abril tindrà lloc la inauguració de la 58a edició de la Fira del Llibre de València. La Llibreria de la Universitat de València (casetes 77-78) participarà, com cada any, amb les novetats i el fons editorial més destacat de Publicacions de la Universitat de València (PUV) i d’altres editorials universitàries espanyoles.

PUV hi serà present no només amb els llibres i revistes més destacats del seu fons, sinó també amb diverses presentacions, entre les quals destaquem la del llibre Els parlars valencians (4a ed. actualitzada), dilluns 1 de maig, a les 18 hores, a l’Espai Caixa Popular, amb la participació dels autors del llibre, Vicent Beltran Calvo i Carles Segura-Llopes; la de les novetats de PUV, dijous 4 de maig, a les 19:15 h, a la Sala Museu 2, amb la intervenció d’Ester Alba –vicerectora de Cultura i Societat de la UV–, Ismael Saz –codirector de la col·lecció Història i Memòria del Franquisme–, Francisco Gimeno –codirector de la col·lecció Història–, Carme Manuel –autora de la col·lecció Breviaris– i Javier Marzal –membre del consell de direcció de la col·lecció Aldea Global–, i la del llibre El lugar de las mujeres en la historia: Desplazando los límites de la representación del mundo, divendres 5 de maig, a les 19:15 h, a l’Espai Autores i Autors, amb la participació d’Isabel Morant i Rosa Ríos, codirectores del llibre, i la periodista d’elDiario.es Laura Martínez.

La Fira del Llibre, que enguany comptarà amb la Fira Internacional del Llibre de la ciutat de Nova York com a convidada d’honor, estarà oberta al públic des del dijous 27 d’abril fins al diumenge 7 de maig i es preveu una afluència de públic superior a la d’anys anteriors per a gaudir de l’esdeveniment més important en l’àmbit del llibre de la ciutat de València.