El professor Vicente Ripoll, premi Excel·lència Acadèmica en Control de Gestió

  • Gabinet de Premsa
  • 22 d’octubre de 2018
 
Vicente Ripoll.
Vicente Ripoll.

El professor de Comptabilitat de la Universitat de València Vicente Ripoll ha rebut el premi Excel·lència Acadèmica en Control de Gestió, que atorga el Global Chartered Controller Institute. El lliurament de guardons es va realitzar en un acte celebrat a l’ICADE Business School (Universidad Pontificia Comillas) de Madrid.

En aquesta tercera edició dels premis, també han sigut distingits Abel Moragón, Head of Planning and Control del Real Madrid C.F. (premi Excel·lència a la Carrera Consolidada en Control de Gestió), i Juan Jiménez, director financer Grup Mahou San Miguel (premi Excel·lència en Innovació en Control de Gestió).

Global Chartered Controller Institute organitza aquests premis amb la col·laboració d’ICADE Business School (Universidad Pontificia Comillas) amb l’objectiu de reconèixer i destacar les millors pràctiques en Control de Gestió, i la funció d’aquests professionals que amb el seu treball aconsegueixen difondre i preservar la figura del Controller com a perfil clau en les organitzacions del segle XXI.

Vicente Ripoll porta 40 anys impartint docència en Comptabilitat de Costos i de Gestió (control de gestió). És president d’AICOgestión, i director i professor del Màster de Finances i CdeG (premie Universitat-Societat) i del Màster en SAP ERP Controlling; del grup de recerca IMACCev; i del Congrés Iberoamericà de CdG.

Ha publicat més de 350 articles, i ha dirigit 17 tesis doctorals. Va ser director de recerca del Departament de Comptabilitat de la Universitat de València i del Departament de Comptabilitat. Les àrees d'interès en la seua recerca estan vinculades al control de Gestió.