Polibenestar explicarà en el Parlament Europeu les seues recerques sobre polítiques públiques

  • Unitat de Suport als Instituts Tarongers
  • 25 de novembre de 2022
 
Jordi Garcés, director de Polibienestar.
Jordi Garcés, director de Polibienestar.

Dimarts que ve, 29 de novembre, membres l´Institut d´investigació de Polítiques de Benestar Social -Polibenestar- de la Universitat de València, participaran en el seminari “Polítiques de Benestar social a la Unió Europea: Innovació i sostenibilitat a través de la investigació sociotécnica”.

En aquest seminari, que tindrà lloc en la seu del Parlament Europeu a Brussel·les, es presentaran solucions d´investigació interdisciplinària innovadores i orientades per a afrontar els nous reptes socials europeus derivats de la investigació d´excel·lència liderada per Polibenestar, a través dels seus cent projectes europeus aconseguits en els últims deu anys. El seminari té com a objectiu fomentar la investigació de les ciències socials entre les universitats europees així com la formació i promoció de joves investigadors amb perspectiva de gènere. També s´analitzarà la implicació de la tecnologia en el futur de les polítiques públiques de benestar europees des d´una perspectiva sociotécnica, abordant aspectes com la promoció de la salut mental i l´accés als tractaments psicològics a Europa, la comunicació científica en salut i el màrqueting social en les polítiques públiques europees, les cures integrals de llarga duració en poblacions vulnerables, les estratègies ecològiques urbanes que afavoreixen la sostenibilitat i la inclusió, i la importància de la resiliència en els mercats laborals europeus.

Polibenestar és un institut públic pertanyent a la Universitat de València, la missió de la qual és fomentar el benestar social i la qualitat de vida en la població europea; està dirigit per Jorge Garcés, catedràtic de Política Social de la Universitat de València, qui també va ocupar el càrrec de conseller d´Educació i Universitats davant l´OCDE, la Unesco i el Consell d´Europa fins a febrer de 2022 a París. Recentment ha sigut nomenat doctor honoris causa per la Universitat Politècnica de València.

Més informació: