L'Orfeó Universitari de València obri la inscripció per a les proves d'accés de nous i noves orfeonistes

  • Fundació General UV
  • 16 de setembre de 2021
 
Actuació de l'Orfeó Universitari de València en el festival Serenates 2021 al claustre de La Nau. Foto: Eduardo Alapont.
Actuació de l'Orfeó Universitari de València en el festival Serenates 2021 al claustre de La Nau. Foto: Eduardo Alapont.

L’Orfeó Universitari de València (OUV), dirigit per Francesc Valldecabres, ha obert el termini d’inscripció per a les proves d’accés de nous i noves orfeonistes. Les persones interessades hauran de tramitar-la via online abans del pròxim 1 d’octubre. Una vegada superades les proves, els i les orfeonistes passaran a formar-ne part de l’agrupació coral universitària més antiga d’Espanya, la qual commemorarà en 2022 el seu 75 aniversari.

Amb aquest motiu, l’OUV ha programat nombrosos projectes musicals que es desenvoluparan durant el curs acadèmic 2021-2022 com ara la col·laboració de l’Orlando Consort, del contratenor i director Carlos Mena, de la companyia València Dancing Forward, i dels grups Música Trobada i Symphonia Orbitalis; també distintes estrenes, com l’obra del compositor holandés Willem van Merwijk; i la primera edició d’un curs de cant.

Els membres del cor, a més de gaudir de la interpretació de la música coral amb obres com el Rèquiem de Mozart o el Carmina Burana d’Orff, i diferents projectes i programes innovadors i interdisciplinaris, podran obtindre crèdits de lliure elecció o crèdits ECTS, millorar i completar la seua formació musical, participar en noves iniciatives engrescadores i amb projecció, així com viatjar per a actuar en concerts.

Els requisits per a accedir a les proves de l’OUV només en són dos: tindre més de 18 anys i estar matriculat en alguna universitat o bé posseir estudis de música. Les proves d’enguany es realitzaran en modalitat digital i presencial, per la qual cosa és recomanable llegir abans les instruccions amb deteniment.

Formulari d’inscripció

Trobaràs més informació en el web i les xarxes socials:
@Orfeó Universitari de València (instagram)
Orfeó Universitari de València (Facebook)

Més informació: