S’obri la convocatòria de la 26a edició de la Mostra art públic / universitat pública

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 7 de març de 2023
 
Mostra art públic, imatge gràfica, 2023.

Fins al 25 d’abril està obert el termini per presentar un projecte a la Mostra art públic / universitat pública, un certamen que transforma l’entorn de la Universitat de València en un lloc d’intervenció artística obert a la societat. Els dotze projectes que se seleccionaran comptaran amb 2.000 € cadascun per a la seua execució i formaran part de la Mostra que tindrà lloc en octubre i novembre.

Poden presentar els seus projectes artistes visuals, sense límit d’edat, interessats a crear una intervenció de caràcter efímer i site specific per als campus de Burjassot o de Blasco Ibáñez. Les propostes han de reflexionar sobre l’aproximació de l’art contemporani a la ciència i a les ciències socials i humanes i reflectir les possibilitats de l’art actual per abordar continguts interdisciplinaris i generar sinergies amb les àrees d’estudi de la Universitat.

Cada projecte seleccionat rebrà una dotació de 2.000 euros per a la seua execució i formarà part de la XXVI Mostra art públic / universitat pública, que tindrà lloc als campus de Burjassot i de Blasco Ibáñez en els mesos d’octubre i novembre. A més a més, amb les fotografies de les intervencions, la Universitat de València editarà un catàleg.

La Mostra està comissariada per Alba Braza, experta en projectes culturals i mediació artística, que forma part del jurat que valorarà els projectes juntament amb Carlos Almela, investigador i mediador cultural, Teresa Millet, doctora en Història de l’Art i conservadora de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), i Ester Alba, vicerectora de Cultura i Societat de la Universitat de València. 

Sessió informativa per a artistes


Per aclarir els possibles dubtes, el dia 22 de març, a les 17:00, tindrà lloc una sessió informativa en línia amb la comissària de la Mostra art públic, Alba Braza. A més, també es poden plantejar consultes, durant tot el termini de presentació de projectes, al correu electrònic artpublic@uv.es.

La Mostra art públic / universitat pública és una iniciativa de la Delegació d’Estudiants de la Universitat de València, que organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i que compta amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Societat.
 

 

Arxivat en: Cultura , Art Públic