Les obres de l’Espai Vives continuen segons les previsions

  • Gabinet de la Rectora
  • 10 de desembre de 2021
 

La rectora Mª Vicenta Mestre ha visitat les obres junt al degà-coordinador del Campus de Blasco Ibáñez, Ferran Calabuig, i el vicerector d’Economia i Infraestructures, Justo Herrera.

Continuen les obres en l’edifici de l’antic Col·legi Major Lluís Vives per a la seua conversió en l’Espai Vives, centre de serveis a les estudiantes i estudiants de la Universitat de València, presentat el 30 de gener de 2020 que, en el marc de la pandèmica per COVID-19, després de la tramitació administrativa i les autoritzacions corresponents per part de les autoritats, s’iniciaren el passat dia 30 de juliol.

Aquest divendres 10 de desembre, cinc mesos després de l’inici de les obres, la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, acompanyada pel vicerector d’Economia i Infraestructures, Justo Herrera, el gerent de la Universitat, Juan Vicente Climent, i el degà-coordinador del Campus de Blasco Ibáñez, Ferran Calabuig, han visitat les obres per conèixer, de primera mà, l’estat d’evolució d’aquesta rehabilitació integral d’un espai emblemàtic de la nostra Universitat.

L’equip directiu de la Unitat Tècnica de la Universitat de València, l’arquitecte autor del projecte de rehabilitació, Tomás Lllavador, així com l’equip de la direcció facultativa de l’obra han explicat, al llarg del recorregut, les intervencions realitzades.

En la visita a l’edifici s’ha conegut la intervenció estructural realitzada per consolidar l’edifici, i s’ha visitat el nivell del soterrani així com de les plantes baixa i primera, on els equips tècnics han mostrat l’estat original en fotografies i els resultats de les intervencions que continuen realitzant-se.

Tant l’equip directiu de la Unitat Tècnica de la Universitat com la direcció facultativa de l’obra consideren que es manté a bon ritme l’estat d’execució de l’obra, d’acord amb les previsions realitzades en la intervenció.

Més informació sobre les obres de l’Espai Lluís Vives a UVnotícies:

Presentació de l’Espai Lluís Vives: https://links.uv.es/G0T7pi8

Inici de les obres: https://links.uv.es/9mv1Qyd

Galeria d'imatges