Obert el termini d’inscripció d’equips per a Idees MOTIVEM 2023

  • Fundació Universitat-Empresa
  • 31 de gener de 2023
 
Imagen de la noticia

Fins al 22 de febrer romandrà obert el termini d’inscripció d’equips per a participar en la competició Idees MOTIVEM 2023. Aquest concurs premia a les millors idees que resolguen una necessitat, desenvolupades conjuntament per equips d’estudiants de la Universitat de València coordinats per un docent MOTIVEM.

Pot participar qualsevol estudiant matriculat en centres propis de la Universitat de València, amb la coordinació de professorat o personal investigador d’aquesta universitat acreditat com a docent MOTIVEM.

Una vegada format l’equip, serà el professorat MOTIVEM qui inscriga al grup abans del 22 de febrer a través de la seu electrònica de la Universitat de València.

A partir d’ací, començarà la segona fase del desenvolupament d’Idees Motivem, en la qual els equips han de desenvolupar les seues idees coordinats pel docent MOTIVEM del seu equip. A continuació, començarà la fase de valoració d’idees i selecció dels finalistes per part del comité avaluador.

Premis MOTIVEM
Una vegada transcorregut l’itinerari d’Idees, MOTIVEM premia a 20 equips, que seran els equips finalistes, i que podran presentar-se als Premis MOTIVEM. S’entregaran cinc premis, un per cada branca de coneixement:  Arquitectura i Enginyeria, Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut i Ciències Socials i Jurídiques. A més, la competició inclou quinze accèssits.

Més info: Idees MOTIVEM