La Nau dels Estudiants 2022: inscripcions obertes fins al 31 d'agost

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 24 de juny de 2022
 
Imagen de la noticia

Del 5 al 8 de setembre de 2022, abans de l’inici del curs acadèmic, tindrà lloc una nova edició de La Nau dels Estudiants, una proposta formativa que proporciona coneixements pràctics i recursos útils per a l’experiència acadèmica a l’estudiantat universitari. Millorar la gestió del temps, treballar l’expressió escrita i oral, conèixer eines per controlar l'estrès o treure partit als full de càlcul a l’hora de treballar amb dades i elaborar informes són algunes de les habilitats que es proposa treballar.

Enguany, els tallers de La Nau dels Estudiants tornen a la presencialitat i tenen tots una durada de 10 hores. En concret, els cursos són els següents:  Planificació i gestió del temps, Tècniques per al control de l'estrès, Estratègies d'aprenentatge en la universitat, Estratègies d’expressió oral en l’àmbit acadèmic i professional, Tècniques d'expressió escrita i redacció per a l'àmbit acadèmic i Treure partit als fulls de càlcul. A més, s’organitza el taller Construint masculinitat(s) en el context universitari, que busca fomentar el canvi conscienciant sobre la necessitat d’una nova definició de la masculinitat, en col·laboració amb la Unitat d’Igualtat, i el taller sobre identitat i diversitat de gènere a càrrec de la iniciativa Diversitats, tallers, tots dos, amb matricula gratuïta.

La matrícula a La Nau dels Estudiants està oberta del 20 de juny al 31 d’agost mitjançant la Seu Electrònica UV. Els cursos tenen un reconeixement acadèmic de 0,5 crèdit ECTS, sempre que es complisquen les condicions de verificació que s’han establert per a cada formació, excepte els cursos gratuïts que no tenen reconeixement acadèmic.

La Nau dels Estudiants està organitzat pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi).