La Nau acull un debat sobre programes electoral en matèria esportiva

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 12 d’abril de 2019
 
Imagen de la noticia

El Centre Cultural La Nau acollirà demà dissabte dia, 13 d’abril, la ‘Jornada sobre programes electorals en matèria esportiva: eleccions autonòmiques 2019’, que tindrà la presència de representants polítics de tots els grups parlamentaris. L’acte tindrà lloc a l’Aula Magna de la Nau, a les 10 hores, i l’ha organitzat el Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Comunitat Valenciana (COLEF-CV) i l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana (GEPACV) amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València.

Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València, inaugurarà la jornada, que continuarà amb la ponència ‘Reptes en l’activitat física i l’esport’, impartida per Antonio Campos Izquierdo, exsubdirector general en l’Agència Espanyola per a la Protecció de la Salut en l’Esport (AEPSAD) i professor titular de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de la Universitat Politècnica de Madrid.

A partir de les 10.20 hores, els candidats a les eleccions autonòmiques en matèria esportiva exposaran els seus programes. En la taula redona participaran: Daniel Adell (PSPV-PSOE), Luis Martínez (PP), Josep Miquel Moya (Compromís), Juan Dols (Podem) i Carlos García (Ciutadans), moderats per Antonio Ariño. A continuació hi haurà un torn de preguntes i José Luis Herreros Saiz, president del COLEF-CV i Miguel Ángel Nogueras Carrasco, president de la GEPACV conclouran la jornada.

L’objectiu d’aquesta activitat és conéixer l’opinió dels diferents partits polítics en la matèria, les seues propostes per gestionar l’activitat física i conscienciar de la importància que té l’esport per a un estil de vida saludable.