Jornada formativa sobre l’impacte del Llibre Violeta en la Funció Pública Valenciana

  • 2 de març de 2017
 
Edifici de Rectorat

La Universitat de València celebra hui dijous 2 de març una jornada dedicada a ‘L’impacte del llibre violeta de la Funció Pública Valenciana’. A l’encontre, que es realitza en l’edifici de Rectorat, assisteixen Gabriela Bravo, consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques; Jorge Hermosilla, vicerector de Participació i Projecció Territorial; Anaïs Menguzzato, regidora de l’àrea de Protecció Ciutadana; Elena Olmos, degana de la Facultat de Dret; i Paz Lloria, directora de la Càtedra Protecpol.

La primera sessió, que comença a les 10 hores es dedicarà a parlar del sentit i abast del Llibre Violeta. Especialistes en Dret com ara Beatriz Belando, Gemma Fabregat i Santiago Garcia participen en una taula moderada per la professora Julia Sevilla. La segona sessió, dedicada a l’impacte del Llibre Violeta en el si de les administracions, comptarà amb la participación de representants sindicals com ara  Mar Vicent i Antonio Calderón. Moderarà la xarrada la professora Paz Lloria. L’encontre acabarà a les 13:30 amb les conclusions.

El Llibre Lliure Violeta de la Funció Pública Valenciana suposa una fita en la incorporació de la igualtat i la protecció front a la violència de gènere en l'àmbit de l'Administració Autonòmica valenciana. L'interés d'aquesta jornada per a la policia local se centra en la formació per a la policia local destinada a protegir a funcionàries autonòmiques que pateixen violència de gènere. A  més, prenen coneixement d'aquesta nova normativa el que permet una millor assistència i assessorament. Al costat d'açò, resulta important per a tota la societat la difusió de les noves idees que incorpora aquest llibre que són essencials per al canvi de mentalitat i per al progrés de la convivència ciutadana

Programa