IV Congrés Internacional de Psicobiologia a València

  • Gabinet de la Rectora
  • 4 de maig de 2022
 
IV Congrés Internacional de Psicobiologia a València

El IV Congrés Internacional de Psicobiologia es celebrarà en la Facultat de Psicologia i Logopèdia de la Universitat de València els dies 20, 21 i 22 de juliol de 2022. El comité organitzador està format per professorat de Psicobiologia, presidit per Alicia Salvador, catedràtica de la Universitat de València.

Aquest congrés és la continuació dels ja organitzats per la Societat Espanyola de Psicobiologia en edicions anteriors de Granada 2019, Ávila 2017 i Oviedo 2015. Es tracta d'una oportunitat per a compartir les troballes més recents sobre la relació entre el sistema nerviós i el comportament en totes les seues facetes.

El programa inclou la participació de ponents de reconegut prestigi internacional, taules redones i presentacions orals. Entre els conferenciants convidats comptem amb els Drs. Pascual Leone (els EUA), Carmen Sandi (Suïssa), Philippe Courtet (França) i Nicolas Rohleder (Alemanya). Tradicionalment, els esdeveniments de la Societat presenten els principals avanços científics de Psicobiologia, amb especial atenció a línies innovadores liderades per joves investigadors. El programa científic es completarà amb un programa sociocultural com només pot oferir una ciutat oberta i acollidora com València.

Entre les temàtiques que abordarà aquest congrés destaquen, pel seu impacte social, el suïcidi, els processos d'estrés i salut, l'envelliment, alcohol i addiccions, Neuropsicologia, etc. Tots ells poden resultar de gran interés per al desenvolupament del rol professional en Psicologia.

El termini per a presentació de resums s'ha ampliat fins al 15 de maig i el període de quota reduïda acaba el 23 de maig, amb preus reduïts per a estudiants de postgrau i de grau.

Podeu accedir a més informació al lloc web del congrés