Inici de la cinquena temporada d’Universo Sostenible

  • Gabinet de la Rectora
  • 13 d’abril de 2022
 
Imagen de la noticia

El dimecres 20 d’abril s’emetrà el primer episodi d’un total de 10 que conformen la cinquena temporada i que s’emetran amb una periodicitat setmanal. Nanotecnologia, neurociència, agricultura sostenible i les criptomonedes seran alguns dels temes que es tractaran en el microespai de divulgació científica que s’emet dins del programa de La 2 de TVE “La aventura del Saber”.

El proper dimecres 20 d’abril s’emetrà, dins del programa de La 2 de TVE “La aventura del saber”, el primer capítol de la cinquena temporada d’Universo Sostenible, el microespai de divulgació científica en el que diferents persones de la comunitat científica explicaran de manera senzilla les claus dels avanços en els projectes d'investigació relacionats amb els progressos tecnològics que tindran un impacte important en un futur pròxim..

Aquest primer episodi versarà sobre com la nanotecnologia canviarà les nostres vides i seran experts de la Universitat de València (Eugenio Coronado), Universidad de Valladolid (María Luz Rodríguez), Universidad Politécnica de Madrid (Jimena Olivares), Universidad de Salamanca (Mercedes Velázquez) i de la Universidad de Castilla la Mancha (Fernando Langa) qui ens il·lustraran sobre aquest tema.

La temporada, que consta de 10 capítols que s’emetran amb una periodicitat setmanal, tractarà també altres temes com la neurociència, l’agricultura sostenible i les criptomonedes, entre altres.

En aquest projecte és el resultat del treball conjunt dels serveis d’audiovisuals i de les unitats científiques de 29 universitats de tot el territori espanyol que formen part de Crue Universitats Espanyoles. Aquesta iniciativa està coordinada pel Taller d’Audiovisuals de la Universitat de València essent qui ha desenvolupat el disseny del format audiovisual i realitzat la producció executiva.