Inaugurat el circuit del running que travessa el Campus dels Tarongers

  • Servei d'Esports
  • 18 de juny de 2018
 
Inauguració del carril running de Tarongers.
Inauguració del carril running de Tarongers.

Coincidint amb el Dia Mundial del Running, el passat 6 de juny va ser presentat el nou circuit saludable que travessa el Campus dels Tarongers de la Universitat de València. Compta amb un traçat de 2.200 metres que discorren al costat de les dues universitats públiques de València i és fruit d’un conveni entre l’Ajuntament i la Fundació Trinidad Alfonso signat en desembre del passat any.

Al llarg dels 2,2 quilòmetres de ruta, a més de la senyalització per a l’ús de corredors i d’indicacions de distància cada 100 metres, hi ha instal•lats dos punts d’estiraments i exercicis de força, quatre fonts com a punts d’hidratació, 91 arbres per a millorar l’entorn i incrementar les zones d’ombra a aquesta via i s’han cobert 42 escocells per facilitar el pas de corredors o veïns.

El nou Circuit Saludable de Tarongers permet compatibilitzar l’ús esportiu amb el de vianants, facilitant la convivència tant amb el ja existent carril-bici, com amb el trànsit per als vianants de la zona. A més, millora les condicions ambientals, substituint l’arbrat per exemplars de major port i creant ombra, tant al llarg del recorregut com en les zones biosaludables.

A l’acte de presentació assistiren els vicerectors Antonio Ariño, de la Universitat de València, i José Luis Cueto, de la Universitat Politècnica de València; l’alcalde de València, Joan Ribó; la regidora d’Esports, Maite Girau; i la directora de Fundació Trinidad Alfonso, Elena Tejedor.

Arxivat en: Esports , Esdeveniments