Inauguració de la 57 edició de la Fira del Llibre de València

  • Servei de Publicacions de la Universitat
  • 13 d’abril de 2022
 
Imatge de la Fira de l'any passat.
Imatge de la Fira de l'any passat.

El proper 28 d’abril tindrà lloc la inauguració de la 57 edició de la Fira del Llibre de València. Una edició que, després de dos anys, torna a celebrar-se en primavera, després de l’edició anterior que, excepcionalment, va celebrar-se durant la tardor per la pandèmia per COVID-19.

Com cada any, s’espera que en la visita inaugural acudisquen les principals autoritats públiques valencianes, com la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre; l'alcalde de València, Joan Ribó; el president de Les Corts, Enric Morera; la directora general de Cultura, Carmen Amoraga; o la directora de Publicacions de la Universitat de València, Teresa Ferrer, entre d’altres, per tal de visitar totes les casetes i conèixer les principals novetats presentades en aquesta edició.

Entre les obres que es podran trobar a les casetes 3 i 4, de la Llibreria de la Universitat de València, destaquen, entre d’altres, la Guia de la València del primer franquisme (1939-1948), una obra coeditada amb l’editorial de la Universitat Politècnica de València, i les obres sobre Joan Fuster publicades en aquest any de celebració del centenari del seu naixement, com les novetats de la Càtedra Joan Fuster o el llibre Joan Fuster: escritos de crítica cultural.

La fira estarà oberta des del 28 d’abril fins el diumenge 8 de maig i es preveu una afluència de públic superior a la d’anys anteriors per gaudir de la gran festa del llibre de la ciutat de València.