Inauguració de la 56 edició de la Fira del Llibre de València

  • Gabinet de la Rectora
  • 15 d’octubre de 2021
 

L’estand del Servei de Publicacions acapara gran atenció en l’any en que celebra el seu centenari i després de rebre la distinció del 9 d’octubre per part de la Generalitat Valenciana.

Ahir, dijous 14 d’octubre, va tindre lloc la inauguració de la 56 edició de la Fira del Llibre de València. Una edició celebrada excepcionalment durant la tardor i que serà recordada per la tornada a la presencialitat als Jardins de Vivers després d’haver estat ajornada per la pandèmia per COVID-19.

La visita inaugural va comptar amb la participació de la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre; l'alcalde de València, Joan Ribó; el president de les Corts, Enric Morera; la directora general de Cultura, Carmen Amoraga; la presidenta de la Fundació Fira del Llibre, María Bravo, entre altres autoritats, qui van visitar les 83 casetes dels 63 expositors que hi participen per conèixer les novetats.

La primera parada va ser, com no podia ser d’altra manera en un any com aquest, la caseta del Servei de Publicacions de la Universitat de València. Servei que va rebre la setmana passada la distinció del 9 d’octubre de la Generalitat Valenciana, en l’any en que celebra el seu centenari. Durant la visita van poder parlar amb la directora del servei, Teresa Ferrer, qui els va poder informar de les noves publicacions, d’aquelles que estan tenint un gran ressò i dels propers reptes i projectes.

La fira estarà oberta fins el proper 24 d’octubre i comptarà amb una restricció d’aforament de 800 persones. Està previst que per ella passen més de 800 autors i autores a presentar i signar les seues noves publicacions.