El Gabinet Mèdic de Blasco Ibáñez comptarà amb noves instal·lacions

  • Gabinet de la Rectora
  • 19 de maig de 2021
 

La rectora de la Universitat de València ha fet aquest anunci en el transcurs de la visita a les instal·lacions dels gabinets mèdics dels campus de Blasco Ibáñez i Tarongers, després de reunir-se el passat mes amb el Servei de Prevenció i Medi Ambient.

Al finals del passat mes d’abril la rectora de la Universitat de València, Maria Vicenta Mestre, el gerent de la Universitat, Juan Vicente Climent, i la vicegerenta de Coordinació Econòmica i de Serveis, Beatriz Gómez, visitaren el Servei de Prevenció i Medi Ambient.

En aquesta visita l’equip de govern de la Universitat transmetré el suport i agraïment al treball de totes les persones que conformen un servei que ha estat clau en aquest temps de pandèmia.

Com a continuació d’eixa reunió han visitat el passat dimarts 18 de maig el Gabinet Mèdic del Campus de Blasco Ibáñez, i aquest dimecres 19 de maig el Gabinet Mèdic del Campus de Tarongers.

A més d’interessar-se de primera mà per la situació dels gabinets mèdics i la seua activitat, i reconèixer el treball de les i els professionals d’ aquestes estructures de salut laboral, la rectora de la Universitat va anunciar que, per millorar les instal·lacions de l’actual gabinet mèdic del Campus de Blasco Ibáñez, pròximament es traslladarà a un nou indret d’aquest campus urbà de la Universitat de València, on puga comptar amb més espai i confortabilitat tant per a les persones usuàries com per als seus treballadors i treballadores.