La Fundació General de la Universitat de València i ILUNION s’uneixen per a millorar la inserció d’universitaris amb discapacitat

  • Fundació General UV
  • 3 de desembre de 2019
 
UVdiscapacitat dóna suport a l'estudiantat de la Universitat de València amb discapacitat.
UVdiscapacitat dóna suport a l'estudiantat de la Universitat de València amb discapacitat.

La Fundació General de la Universitat de València i l’entitat ILUNION, societat líder del Grup Social ONCE, col·laboraran per a millorar la inserció laboral de l’estudiantat i les persones titulades per la Universitat de València amb discapacitat, a través de la gestió d’ofertes d’ocupació publicades en el portal del servei UVocupació.

Aquesta col·laboració té lloc després de la signatura del conveni que han rubricat la rectora Mª Vicenta Mestre, com a presidenta de la Fundació General de la Universitat de València, i el conseller delegat del Grup ILUNION, Alejandro Oñoro.

Així, ambdues entitats han començat a treballar en la creació i el desenvolupament d’un protocol d’actuació que tindrà com a objectiu la promoció de la inserció laboral de les persones amb discapacitat inscrites en la borsa d’ocupació d’UVocupació, on ILUNION també publicarà ofertes que s’adreçaran a estudiants i egressats de la Universitat de València. Així mateix, les empreses i entitats que formen part del Grup ONCE podran adherir-se a aquest conveni per tal de col·laborar i cooperar amb la mateixa finalitat.

Aquest protocol d’actuació preveu l’accés de les persones amb discapacitat usuàries de la borsa d’ocupació del servei UVocupació tant a les ofertes publicades per la Universitat de València com per ILUNION, el procés de preselecció i selecció de candidatures, i la comunicació dels resultats de cada procés a través de www.uv.es/bolsadetrabajo. A més, ILUNION participarà en el Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València.

La Fundació General de la Universitat de València, a través del servei UVocupació, i el Grup ILUNION comparteixen reptes i valors com ara la inserció laboral de les persones amb discapacitat, una forma d’inclusió social d’aquest col·lectiu a través de l’ocupació.